Ασφαλή χρήση των προϊόντων Veet®

Συμβουλές : Ασφαλή χρήση των προϊόντων Veet®

Όλα τα προϊόντα Veet έχουν σχεδιαστεί για να σας χαρίσουν δέρμα απαλό στο άγγιγμα, απο την άνεση του σπιτιού σας. Για να εξασφαλισθεί ότι το δέρμα σας παραμένει σε άριστη κατάσταση αλλά και για να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να λαμβάνετε ορισμένες προφυλάξεις.

Προτού χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε προϊόν αποτρίχωσης, κάντε μια επιδερμική δοκιμασία, εφαρμόζοντας και αφαιρώντας το προϊόν σε ένα μικρό μέρος της περιοχής που θέλετε να αποτριχώσετε, ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης. Αν μετά απο 24 ώρες δεν υπάρχει καμία δερματική αντίδραση, μπορείτε να συνεχίσετε με την κανονική χρήση του προϊόντος. Ανεξαρτήτως με το προϊόν Veet της επιλογής σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και ότι ακολουθείτε τις οδηγίες τις συσκευασίας πριν ξεκινήσετε την αποτρίχωση.

Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε κερί, προτείνουμε να κάνετε απολέπιση 24 ώρες πριν ώστε να προετοιμαστεί το δέρμα και οι τρίχες και να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτή είναι μια διαδικασία που αξίζει να γίνει, ειδικά αν βασανίζεστε από τρίχες που αναπτύσσονται εσωτερικά στο δέρμα. Επίσης, αν ο λόγος της αποτρίχωσης είναι κάποια ειδική περίσταση, βεβαιωθείτε ότι αφήνετε μια ημέρα περιθώριο ώστε να υποχωρήσει οποιαδήποτε κοκκινίλα.

Τα προϊόντα Veet δρουν καλύτερα σε καθαρό, στεγνό δέρμα. Τα φυσικά έλαια του δέρματος ή τυχόν κατάλοιπα από ενυδατικά προϊόντα ενδέχεται να επηρεάσουν την απόδοση των προϊόντων Veet. Για το λόγο αυτόν, πλύνετε και στεγνώστε καλά την επιθυμητή περιοχή πριν ξεκινήσετε με την αποτρίχωση.

Και μην ξεχνάτε ότι η Veet διαθέτει μια σειρά προϊόντων Sensitive τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ευαίσθητο δέρμα.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, διαλέξτε απλώς τη μέθοδο αποτρίχωσης που προτιμάτε και ετοιμαστείτε να κάνετε εντύπωση!